fbpx

Om Mali Thaimassage

IMG 3618

Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i mer än 5år. Allt startade under vintern 2011 då det bestämdes att vi skulle starta vår egen salong. I maj 2011 hittade vi vår första lokal på Bagarfruvägen 24. Kontarkt skrevs i juni 2011 och under juli (i 4 helt otroligt stressiga veckor) så renoverades lokalen upp. Så var det dags för premiär den 1:a augusti 2011.

Vi finns numera i nya lokaler i grannhuset på Bagarfruvägen 24-26. När hyresvärden ville nyttja vår gamla lokal för att bygga lägenheter så fick vi erbjudande om denna nya lokal. Allt renoverades (vi gjorde ritningarna själva) och vi fortsatte vår verksamhet i dom nya lokalerna våren 2015.

Mycket har hänt under åren. Vi har lyckats med att uppnå högsta kreditvärdigheten (AA) för enskild firma, oss veterligen finns det ingen annan Thaimassage salong som har detta. Samtidigt har vi nu också fått gulddiplomet för bästa riskklassen. Detta borgar för att ni hos oss kan vara säkra på att det inte förekommer några som helst oegentligheter gällande ekonomin (vissa kallar detta för att vara en seriös firma)

En thaimassagesalong utöver det vanliga Vår salong är den ideala platsen för en stunds avkoppling för kropp och själ, en plats med vänliga och personlig personal. Efter mer än 5år i branchen så vet vi hur en salong skall vara samt hur kunder vill bli mottagna.

Vi erbjuder dom vanligaste behandlingarna men med det lilla extra som gör att fler och fler kunder upptäcker oss. Vi erbjuder både dricka och tilltugg i soffan efter din massage i en lugn miljö, vill du vara i fred så är detta inget problem, men vi finns hela tiden i närheten om du skulle behöva något.

Vi är en av endast några väldigt få (om ens någon annan thaimassagesalong har detta) som har nått den högsta kreditvärdigheten samt den högsta riskklassen. Detta är inget som man erhåller utan hårt arbete och mycket slit. Så du är hjärtligt Välkommen till Mali Thaimassage!

Självklart så innehar vi ett F-skattebevis (dvs att vi är godkända för F-skatt).

Hos oss kan ni numera betala med följande tre alternativ:

  • Kontantbetalning, det gamla "hederliga" sättet. Jodå kontanter finns fortfarande.
  • Kortbetalning, Vi tar dom vanligaste, på marknaden, förekommande kreditkorten. Kortbetalning görs via iZettle (dosa + er egna personliga kod)
  • Swishbetalning, betalning via mobilen. Jodå, vi har också klivit upp i den digitala eran. Betalningen görs enkelt via er egen mobiltelefon med Swishappen.

Utmärkelser & Erkännanden

När du kommer till oss titta gärna till på väggen till vänster om entrédörren där finner ni det som vi är riktigt stolta över och som bevisar att vi är ett riktigt seriöst företag där vi hela tiden försöker utveckla oss samt sprida information om vår verksamhet. Vår personal har fått flertalet erkännanden från kunder om hur duktiga dom är.

    • Högsta riskklassen (Gulddiplomet)
    • Vi har kreditbetyget
    • Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Vill ni boka tid hos oss så pröva gärna vårt nya bokningssystem ni hittar det här.

Kontakta oss

Mali Thaimassage
Bagarfruvägen 26
128 67 Sköndal
T: 076 - 194 20 08
T: 072 - 311 57 97 

Med detta så önskar vi alla våra gamla kunder som nya kunder varmt välkommna till oss.

Våra öppettider är följande.

Måndag - Fredag: 10:00-20:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag håller vi STÄNGT

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Bagarfruvägen 26• 128 66 Sköndal
Kontakta oss